De bedrijfsmaaltijd, als niet te onderschatten drager van emotie

Traiteur De Haene is een levensverhaal door de passie van Vincent voor de culinaire kunst. Zijn ambitie is om met zijn recepten de smaak van gastronomie te delen.
In 1982 opent hij zijn eerste winkel « l’Assiette du Pêcheur » die hem naar de sector van de traiteurdienst zal leiden. Bijgestaan door Florence, bewandelen ze een weg die hen bij veel klanten een reputatie van uitmuntende kwaliteit zal bezorgen. Uiteindelijk opteren ze voor een toegewijde service op maat voor ondernemingen.
Hun atelier breidt uit en vestigt zich uiteindelijk in de Grote Haagstraat 97 te Etterbeek. Samen met een vijftiental werknemers vormen ze het team van Traiteur DE HAENE. Hun zoon Loïc vervoegt hen in 2014 om samen hun levenswerk verder te zetten en zich voor te bereiden om de fakkel van zijn ouders over te nemen.

Traiteur De Haene is een levensverhaal door de passie van Vincent voor de culinaire kunst. Zijn ambitie is om met zijn recepten de smaak van gastronomie te delen.
In 1982 opent hij zijn eerste winkel « l’Assiette du Pêcheur » die hem naar de sector van de traiteurdienst zal leiden. Bijgestaan door Florence, bewandelen ze een weg die hen bij veel klanten een reputatie van uitmuntende kwaliteit zal bezorgen. Uiteindelijk opteren ze voor een toegewijde service op maat voor ondernemingen.
Hun atelier breidt uit en vestigt zich uiteindelijk in de Grote Haagstraat 97 te Etterbeek. Samen met een vijftiental werknemers vormen ze het team van Traiteur DE HAENE. Hun zoon Loïc vervoegt hen in 2014 om samen hun levenswerk verder te zetten en zich voor te bereiden om de fakkel van zijn ouders over te nemen.

Een hecht team rond onze chef

Florian Foucart leert de fundamenten van de keuken en gastronomie als beginnend leerjongen bij « Château Mylord », een twee sterren restaurant in Ellezelles. Creatief en innovatief als hij is, vervoegt hij al snel de brigade van de onmiskenbaar geprezen « Comme chez soi » ** te Brussel.
Dankzij zijn passie en talent vertrouwt dit restaurant hem de missie toe om op de Seychelles een culinair vennootschap op te richten tussen de twee landen. De culinaire allianties, geïnspireerd op de europese en creoolse keuken, die hij vorm geeft maken dat Florian Foucart de eerste prijs wint van de wedstrijd « Goût de France – Seychelles » Editie 2015. Hij zet vervolgens zijn reis voort en gaat op ontdekkingstocht naar l’île de la Réunion, waar hij zijn culinaire kennis verder perfectionneert dankzij de inbreng van weer een nieuwe cultuur. 
In 2019 vervoegt hij het team van traiteur De Haene voor een nieuwe uitdaging.

Florian Le Chef

Florian Foucart leert de fundamenten van de keuken en gastronomie als beginnend leerjongen bij « Château Mylord », een twee sterren restaurant in Ellezelles. Creatief en innovatief als hij is, vervoegt hij al snel de brigade van de onmiskenbaar geprezen « Comme chez soi » ** te Brussel.
Dankzij zijn passie en talent vertrouwt dit restaurant hem de missie toe om op de Seychelles een culinair vennootschap op te richten tussen de twee landen. De culinaire allianties, geïnspireerd op de europese en creoolse keuken, die hij vorm geeft maken dat Florian Foucart de eerste prijs wint van de wedstrijd « Goût de France – Seychelles » Editie 2015. Hij zet vervolgens zijn reis voort en gaat op ontdekkingstocht naar l’île de la Réunion, waar hij zijn culinaire kennis verder perfectionneert dankzij de inbreng van weer een nieuwe cultuur. In 2019 vervoegt hij het team van traiteur De Haene voor een nieuwe uitdaging.

Florian Le Chef

WIJ ENGAGEREN ONS OM HET MILIEU TE SPAREN…

• Wij geven voorrang aan lokale seizoensproducten.
• Wij vermijden wegwerpmateriaal, zelfs als het recycleerbaar is, wegens een té grote ecologische voetafdruk.
• Drank wordt geleverd in glazen herbruikbare flessen, die we weer ophalen.
• We strijden samen tegen verspilling van voedsel : Voorzie bij al uw evenementen recipiënten om het overgebleven eten te recupereren.

Het label Good Food heeft als doel de ondersteuning van de consumptie van lokale seizoensproducten en alternatieven voor dierlijke proteïnen, voedingswaren die geproduceerd zijn met respect voor het milieu.

Onze dienst leveringen

• Met onze gekoelde bestelwagens worden elke dag verschillende bezorgrondes georganiseerd in en rond Brussel.
• In Brussel en sommige aangrenzende gemeenten zijn de leveringen gratis voor bestellingen van meer dan 200€ (zonder BTW).

• Voor bestellingen van minder dan 200€ (zonder BTW) factureren wij een forfait van 20€ (zonder BTW) die de kosten dekt van beheer, levering en facturatie.
• Wij bieden u de garantie op een levering tussen 11h en 12h30 of, in de mate van het mogelijke, een levering naar wens.

(zie prijslijst voor de volledige lijst voorwaarden)

• Voor bestellingen van minder dan 200€ (zonder BTW) factureren wij een forfait van 20€ (zonder BTW) die de kosten dekt van beheer, levering en facturatie.
• Wij bieden u de garantie op een levering tussen 11h en 12h30 of, in de mate van het mogelijke, een levering naar wens.

(zie prijslijst voor de volledige lijst voorwaarden)

ONZE VERSTERKTE SANITAIRE MAATREGELEN
Onze keuken-ateliers zijn ruim en voorzien van de modernste bereidingstechnologieën voor een professionele realisatie van de maaltijden en traiteurdienst. Zij beantwoorden aan strikte hygiëne normen en worden regelmatig gecontroleerd en goedgekeurd door het FAVV. De sanitaire maatregelen zijn ten gevolge van Covid 19 versterkt : al onze formules worden in individuele porties en apart verpakt*.
*tenzij de klant het anders wenst.

Aarzel niet ons te contacteren voor een prijsaanvraag

Onze referenties