Uitmuntend in bedrijfscatering

U ontvangt belangrijke klanten, u organiseert een evenement binnen uw onderneming, instituut of gemeenschap?
Traiteur De Haene biedt u deskundig advies voor al uw bedrijfscatering. Van een broodjeslunch tot een koud buffet, van het degustatiebord tot een zakenlunch, wij helpen u om uw imago en gastronomie op elkaar af te stemmen en dit binnen uw budget.

Uitmuntend in bedrijfscatering

U ontvangt belangrijke klanten, u organiseert een evenement binnen uw onderneming, instituut of gemeenschap?
Traiteur De Haene biedt u deskundig advies voor al uw bedrijfscatering. Van een broodjeslunch tot een koud buffet, van het degustatiebord tot een zakenlunch, wij helpen u om uw imago en gastronomie op elkaar af te stemmen en dit binnen uw budget.

Ontbijt en koffiepauze

Het ontbijt en de koffiepauze zijn zeer gewaardeerde momenten in de bedrijfswereld.

Belangrijk voor het goede verloop van een intense werkdag, kunnen ze minstens zo belangrijk zijn als een prestigieus zakendiner.

Deze eilandjes van ontspanning zullen uw medewerkers motiveren en uw klanten verleiden.

 

Broodjes formules

Deze formules vormen een volwaardige maaltijd door hun grootte en verfijning en door de versheid van de producten.

  • Het « traditioneel » broodjes buffet
  • Het « klassiek » broodjes buffet
  • Het « fingerfood » buffet

Verder zijn er het assortiment van gesloten broodjes in een mand, de schotels met half-open broodjes en de verschillende formules met verrines, rauwkost en dessert.

U vindt de details van alle formules in onze prijslijst.

Koud bord

Wij stellen u een breed gamma seizoensgebonden koude borden voor.

  • De « luxe » als de « prestige » borden kunnen versies voorzien worden met enkel vis, enkel vlees of gemengd. Of een vegetarisch bord.
  • Het bord met « samengestelde salade »
  • De « degustatie » borden : Deze formule, bestaande uit 4 kleine individuele degustatie borden en 2 « reductiedesserten » per persoon, wordt gepresenteerd als buffet.

Elk bord bevat een gastronomisch thema dat samengesteld wordt in functie van het seizoen en van wat er te vinden is op de markt.
Bij onze borden worden brood & boter geleverd.

Buffet

Onze koude en gemengde buffetten kunnen aangepast worden aan uw wensen en uw budget.

Ze zijn samengesteld uit :

  • 3 visgerechten
  • 3 vleesgerechten
  • Rauwkost en bijgerechten
  • Brood en boter
  • Dessert

Smakelijk en gevarieerd, door iedereen geapprecieerd.

Ontdek onze wekelijkse buffet suggesties

Dessert

Als zoete afsluiter van een maaltijd stellen wij u onze desserten voor, huisgemaakt of van gereputeerde banketbakkers.

Voor de lekkerbek :

  •  Reductie dessert
  •  Individueel gebak
  •  Fruittaartjes
  •  Chocolademoelleux, en zoveel meer…

Voor de fijnproevers :

Onze huisbereide fruitsalade is een onweerstaanbare klassieker voor de amateurs van een gezonde en evenwichtige maaltijd.

Zij zal zowel lekkerbekken als fijnproevers en gastronomen plezieren.

De liefhebbers van een zoute toets vinden dan weer hun gading in de kaasschotel. Onze samengestelde kaasschotels kunnen besteld worden als dessert of als maaltijd en zijn versierd met vers en gedroogd fruit. Brood & boter worden meegeleverd.

Cocktail

De cocktail is een receptie op het einde van de voormiddag of namiddag, tijdens dewelke u uw gasten enkele versnaperingen aanbiedt (zakouski, degustatielepels, mini verrines, rauwkost & dipsaus,…) met een glas champagne, frisdrank of een andere drank.

Wij stellen 3 cocktail formules voor die verschillen in het aantal en de diversiteit van de aangeboden hapjes.

  • De « klassieke » cocktail (7 stuks()
  • De « luxe » cocktail (8 stuks)
  • De « prestige » cocktail (9 stuks)

De cocktail kan geserveerd worden als maaltijd en wordt dan « diner cocktail » genoemd. Uiteraard moeten de bestaande hapjes aangevuld worden met items uit het « finger food » buffet of met mini sandwiches, naargelang uw wensen, het uur en de duur van het evenement. Een « diner cocktail » is onderwerp van een offerte.

Aarzel niet ons te contacteren voor een prijsaanvraag

Drank

Wij nodigen u uit om onze wijn- en soft drink kaart te bekijken in onze prijslijst. Voor uw cocktails en diners kunnen forfaitaire prijzen berekend worden in functie van uw keuze. Voor andere formules werken we « in regie » en nemen we de niet geconsumeerde en niet geopende flessen terug.