Traiteur de Haene
Plats

DE BROODFORMULE: EEN EXPLOSIE VAN SMAKEN

Als specialist in broodformules bestemd voor de Brusselse ondernemingen hebben wij concepten gecreëerd die u een brede waaier van smaken en mogelijkheden bieden.

Gesloten of open broodjes met een grote keuze aan broodsoorten en beleg: onze broodbuffetten garanderen u een volwaardige maaltijd, zowel door de hoeveelheid als door het gebruik van verfijnde en verse ingrediënten.

  • Het « traditioneel » broodjesbuffet

  • Ensemble van verschillende broodsoorten, belegd met artisanaal bereide producten van eigen bodem, quiches, slaatjes, brood van speltmeel, roggebrood, zuurdesembrood, broodjes. Het brood dat in dit buffet gebruikt wordt, is op steen gebakken door artisanale bakkerijen.

    Dit buffet bevat een individueel dessert met een traditionele toets zoals flan met karamel, bladerdeeggebak met appel of rabarber, chocoladetaart, notentaart,…
  • Het « klassieke » broodjesbuffet

  • Ensemble van verscheidene belegde broodsoorten, mooi gepresenteerd in manden en op schotels.

    • Open sandwiches « briochés »
    • Gesloten halfgrijs broodje
    • Roulade van wit broodkruim met gerookte zalm
    • Toast club sandwich
    • Friand: bladerdeeg met gehaktvulling of vegetarische vulling.
    • Verrassingsbrood ( minimum 30 personen )
    • Minigebakjes

    De minigebakjes kunnen, mits een meerprijs, vervangen worden door een individueel dessert.

  • Het « broodkruim » buffet

  • Bestaat uit boterhammetjes en roulades uit kruim van waldcornbrood, wit brood, zonnebloempitbrood, tramezzini in meerdere smaken.
    Belegd met kaas, vlees en vis.
    Dit buffet bevat minigebakjes als dessert.

    De minigebakjes kunnen, mits een meerprijs, vervangen worden door een individueel dessert.
Wij stellen u in onze prijslijst eveneens voor : het assortiment gesloten sandwiches, het assortiment open sandwiches, de formules met verrines, rauwkost en desserten.
Suggestions de Saison Suggestions de Saison